Illustrationer & Brainstorm.

Mine illustrationer skabes ved, at jeg tager en blyant i hånden, og tømmer tankerne ud gennem den. Det betyder at jeg reelt set slukker for kontakten, og bare brainer ud gennem pennem uden at have et forudindtaget billede af hvad jeg har tænkt mig at fortælle.

I mit daglige arbejde med teater elever, arbejder jeg fra tid til anden en del med brainstorms, altså at være i stand til at tænke ud af boksen.

Denne teknik bruger jeg selv, specielt når jeg tegner, doodler eller illustrerer.

Der gælder meget simple regler for at dygtiggøre sig indenfor brainstorm:

 

1: Find et ord/en ting eller et stykke musik som danner udgangspunkt for din brainstorm.

2: Lad være med, at forsøge at være genial.

3: Det eneste du IKKE må er, at stoppe dig selv. Just go with the flow.

 

Nogle gange spørger folk, hvorfor jeg i mine tegninger spyder en guldfisk, eller hvorfor jeg har lavet 7 illustrationer med flyvende hjerner, og mit svar er, at det var der min hjernestorm tog mig. Hvor det kom fra og hvorfor ved jeg ikke – hvad hjertet eller hjernen er fuld af…