Laila Faris

Laila Faris
Frisør hos Latif & studerende på NYFA (New York film Academy 2015)

Første gang, jeg havde fornøjelsen, af Henriette Rise, som underviser og instruktør, var på master class år 2007, jeg var en 18 årig pige der ikke anede hvad jeg gik ind til.Det var grænse overskridende, blufærdigt,hårdt fysisk og mentalt, men hun fik skabt en ret stabil spiller i mig,fordi hun troede på mig og mit talent, hun opmuntrede mig til det jeg ikke troede jeg kunne. På det tidspunk var det lang tid siden, jeg havde haft så meget respekt, for et andet menneske, Men det var nok det bedste valg jeg tog, i det år.

Damen rummer så meget.
Henriette Rise er definationen på kunst, kvinden er kunst! Hun ser ting på en ny og krøllet måde,hun er formidabel, til at give mennesker, en menneskelig make-over, med det mener jeg,hun kan tag verdens kedeligste menneske og skabe liv og spænding og interesse. Hun kan selv spille røven ud af bukserne, hun kan synge, hun har smag for detalje,hun sætter sig et mål og når det!
Hun har en fantastisk, gavmild fantasi, hun kan skrive,hun er instruktør, hun er i mine øjne verdens bedste underviser, hun kan synge danse,male,hækle, lave underlig, men smukke kunst ting, ud af alt, hun kan hvad hun sætter sig for apropos, at få et hold på ganske kort tid, i top form og til U.S.A hvor hun selv står for, at skabe det mest intense manus længe, og får professionelle danske skuespillere, til at ligne vand, ved siden af det hold skuespillere, hun fik stablet på benene, Hun lærer en medspiller at tale engelsk, på få uger,(stykket forgår på engelsk) Plus hun står for visum, penge, markedsføring,instruktør rollen, og at undervise, plus at skabe rammerne af kreativitet scenisk. og ikke nok med det, er hun “støtte og talepædagog” en man kan komme til, med sine problemer, en man føler sig tryg hos.

Kvinden er for mig, på mange måder et idol. Hun er en kvinde med ben i næsen, hun stopper ikke før det er godt nok og hun presser en til det yderste, har til tider lyst til at give hende fingeren og skride, da hun samtidig kan gøre mig så fandens, gal, da hun også kan være en kælling med stort k. Som elev tror jeg både, man elsker,frygter og respekter denne kvinde. Hun er hård men retfærdig. Og hun arbejde altid for sin passion og sin stædighed. Da der desvære ikke er nogen løn i, at udrette, så fantastiske ting, knokler hun løs ved siden af på sit hverdags job.Man burde betale hende, kun for at være kreativ og gøre verden et lidt sjovere og mere spændene og energisk sted at være.
Det er svært for mig, at beskrive sådan en kvinde med ord, derfor gør det mig lidt nervøs at skrive denne anbefaling, da jeg på ingen måde synes, at den er hende retfærdig!

Post navigation